" />

Tampereen Tesoma (ASO+VUOKRA)

Kohmankaari 9, 33310 Tampere

Paraatipaikalle aivan Tesoman keskustan palveluiden äärelle valmistuu 39 tasokasta asumisoikeuskotia. Kohteen arvioitu valmistumisaika on 29.4.2020. Kohde on savuton ja tupakointi on kielletty myös parvekkeilla. Kiinteistön alueella tupakointi on sallittu ainoastaan merkityllä paikalla.
 
Koivulaakson asumisoikeustalo on osa Kohmankaari 9:n rakentuvaa elinkaarikorttelia, johon rakentuu myös vuokratalo sekä palvelukoti. Kortteli luo asukkailleen yhteisten kerhohuoneiden, talosaunan, toimintapihan sekä pihatalon myötä monipuoliset puitteet harrastamiseen ja yhteisölliseen toimintaan. Pihan viljelylaatikoissa asukkaat voivat pitää yllä hyötypuutarhaa.
 
Koivulaaksoon valmistuu koteja yksiöistä nelikoihin ja huoneistot ovat erinomaisesti varusteltuja; huoneistoissa on mm. lasitetut parvekkeet, astianpesukoneet, keraamiset liedet ja laatoitetut kylpyhuoneet. Kaikki huoneistot ovat saunattomia. Talossa on seitsemän kerrosta, joten näkymät ylimmistä kerroksista ovat avarat. Kohteen sisäpihan alle tulee parkkihalli.
 
Tämän kohteen sijainti on sujuvan arjen kannalta erinomainen; monipuolinen, kadun toisella puolella sijaitseva liikekeskus pitää kaupallisten palvelujen ohella sisällään kattavan, nykyaikaisen hyvinvointikeskuksen. Näin ollen kaupat, kirjasto, terveyspalvelut, hammashoitola, neuvola, nuorisotilat sekä upouusi yhtenäiskoulu ovat kävelyetäisyydellä. Tampereen uusin uimahalli, jäähalli ja palloiluhalli sijaitsevat Tesomalla ja asuinaluetta reunustavat upeat järvimaisemat sekä vehreät metsät ulkoilualueineen – arki Kohmankaarella on samaan aikaan aktiivista, yhteisöllistä ja luonnonläheistä. Tervetuloa viihtymään Länsi-Tampereelle!
 

Samaan korttelikokonaisuuteen kuuluvien Avain Vuokrakotien vuokraus alkaa arviolta alkuvuodesta 2020. Liittymällä vierestä postituslistalle, saat ensimmäisten joukossa tietoa myös niistä asunnoista viimeistään vuokrauksen alkaessa.

Lue myös Avain&Koti -lehdestä: "Elinkaarikortteli harjankorkudessa"


Kohteen arvioitu valmistumisaika: Huhtikuu 2020

Ota yhteyttä

  • Lisätietoja antaa:
  • Avain Asunnot
  • Puhelin: 040 640 4803
  • Email: myynti.tampere@avainyhtiot.fi

Kohteen tiedot

Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrostalo
Asuntojen lukumäärä 39
Autopaikkojen lukumäärä 19
Lämmitysmuoto Kaukolämpö
Hissi Kyllä

Huoneistotyypit

1H+KT 28,5 m2
2H+KT 39,5 - 48 m2
3H+KT 55 m2
4H+KT 72 m2