REKRYTOINTI

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, isännöintiin sekä korjausrakentamiseen. Konsernin tavoitteena on rakentaa ja ylläpitää toimivaa, turvallista ja ympäristöystävällistä elinympäristöä sekä kehittää kokonaisvaltaista asumisen ja rakentamisen laatua. Tavoitteenamme on toimia asiakkaidemme parhaaksi avoimesti ja aidossa vuorovaikutuksessa eri sidosryhmien kanssa, sosiaalisia ja taloudellisia vaikutuksia unohtamatta. Avain Yhtiöiden omistuksessa on noin 8 000 asuntoa ja tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 100 M€.

 

HALLINTOASSISTENTTI

Haemme pääkonttorillemme Helsingin Kalasatamaan energiseen 7 henkiseen hallintotiimiin asiakaspalveluhenkistä hallintoassistenttiä

 

ODOTAMME SINULTA

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa tutkintoa, esim. tradenomi tai vastaava kaupallinen koulutus. Rakennusalan aikaisempi tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme, että tietokoneen käyttö on sinulle helppoa ja toimistotyössä vaadittavat ohjelmat kuten Excel, Word ja Power Point ovat entuudestaan hallinnassa.  Työskentelet sujuvasti sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa ja lähdet ennakkoluulottomasti uusiin tehtäviin. Iloinen ja asiakaspalveluun soveltuva asenne, hyvä työmoraali sekä kyky tarttua tehtävään kuin tehtävään ovat meille tärkeitä valintakriteerejä.  Moninaisiin tehtäviisi kuuluu mm. yhtiömme peruskorjaushankkeiden hallintoprosessin toteuttaminen, asiakastilaisuuksien kokousvalmistelut ja asiakastilaisuuksissa esiintyminen. Toimit tehtävässäsi energisen 7-henkisen hallintotiimin tärkeänä jäsenenä. Tehtävästä suoriutuminen vaatii matkustusvalmiutta.

 

TARJOAMME SINULLE

vakituisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa ja avoimessa työyhteisössä. Tarjoamme myös nykyaikaiset työskentelypuitteet, kattavat työterveyspalvelut ja hyvät liikuntaa sekä työhyvinvointia ylläpitävät edut.

 

Jos kiinnostuit, laita sähköinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen sirpa.lehtola@avainyhtiot.fi. Lisätietoa tehtävästä toimistoaikana antaa Avain Rakennuttaja Oy/hallintopäällikkö Sirpa Lehtola (p. 040-8644227) Hakuaika päättyy 31.1.2019 klo 15.00. Täytämme avoimen paikan heti sopivan henkilön löytyessä.