Helsingin Siltakuusi

Pläsinpellonkuja 2, 00740 Helsinki

Helsingin Siltakuusi on Siltamäen luonnonläheiselle alueelle valmistuva kuusikerroksinen kerrostaloyhtiö, johon tulee yhteensä 61 valoisaa ja hyvin suunniteltua asumisoikeusasuntoa. Erinomaiselle paikalle sijoittuva uutuuskohde tarjoaa kattavan valikoiman asuntoja – tutustu ja valitse omasi!
 

Helsingin Siltakuusesta löydät nykyaikaiset ja tasokkaat asumisen ratkaisut, jotka tarjoavat vaihtoehdon monenlaiseen elämäntilanteeseen. Toimivissa ja avarissa pohjaratkaisuissa on sopivia vaihtoehtoja niin sinkuille kuin eri kokoisille perheillekin. Asumisen mukavuutta lisäävät monipuolinen varustelu ja laadukkaat sisustusmateriaalit. Asunnoissa on tyylikäs laminaattilattia sekä vakiovarusteina astianpesukone, parvekelasitus, sälekaihtimet ja keraaminen liesi. Monimuotoisuutta asumiseen tuovat viherkattoinen piharakennus talosaunoineen sekä piha-alueen viihtyisä yhteistila.

Siltamäki sijaitsee Pohjois-Helsingissä hyvien liikenneyhteyksien varrella ja lähellä monipuolisia palveluita. Kävelymatkan etäisyydellä löytyvät muun muassa alakoulu, päiväkoti, bussipysäkki sekä kauppa, ja lisää palveluita tarjoavat läheiset Tammiston ja Tapanilan alueet. Nopeat ja sujuvat liikenneyhteydet tekevät kulkemisen helpoksi niin autolla, polkupyörällä kuin yleisilläkin kulkuneuvoilla. Lisäksi alueen ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet ovat erinomaiset, sillä monipuolinen Siltamäen liikuntapuisto sijaitsee vain noin kilometrin päässä. Lisämahdollisuuksia liikkumiseen ja ulkoiluun tuovat Tapanilan urheilukeskus ja Vantaanjoen ympäristö.

Tervetuloa Avainasukkaaksi!

Ensimmäinen hakuaika päättyy 8.5.2017, jonka jälkeen jatkuva haku.


Kohteen arvioitu valmistumisaika: maaliskuu 2018

Ota yhteyttä

  • Lisätietoja antaa:
  • Aune Lauronen
  • Puhelin: 040 673 5051
  • Email: aune.lauronen@avainyhtiot.fi

Yhtiön tiedot

Talotyyppi Kerrostalo
Asuntojen lukumäärä 61
Autopaikkojen lukumäärä 40
Lämmitysmuoto Kaukolämpö
Hissi Kyllä

Huoneistotyypit

1h+kt 35,0-39,5 m2
2h+kt 41,5-44,0 m2
2h+kt+s 53,0-57,5 m2
3h+kt+s 65,0-80,5 m2
4h+kt+s 88,0 m2