Yhteiskäyttöautojen pilotointi käynnissä Vuoreksessa ja Kirkkonummella

Avain Asunnot pilotoi Hertz Car Sharingin kanssa yhteisteiskäyttöautopalvelua Kirkkonummen Laajakallion ja Tolsan asuinalueilla sekä Tampereen Vuoreksessa. Pilotointi on ollut käynnissä syyskuusta 2017 lähtien, ja yhteiskäyttöautona molemmissa kohteissa on laadukas Volvo V 40.

Kirkkonummella yhteiskäyttöauto on Tarutalon, Lorulinnan, Satutien ja Jättiläisenkaaren Avain Asukkaiden käytettävissä, ja auton sijaintipaikka on Tarutalon ja Lorulinnan (Tolsankuja 4) viereisellä isommalla parkkialueella paikka numero 30. Palveluun rekisteröityminen tapahtuu osoitteessa www.hertzcarsharing.fi. Rekisteröitymisen yhteydessä klikkaa "Liity" ja syötä sopimuskoodi AVAINTOLSA.

Vuoreksen yhteiskäyttöauto on Asuntamaanrinteen ja Asuntamaantornin Avain Asukkaiden käytettävissä, ja sen sijaintipaikka on talojen välisen pysäköintirakennuksen alakerrassa paikalla numero 7. Vuoreksen asukkaat voivat rekisteröityä palveluun myös klikkaamalla tästä linkistä.

Autopalvelun käyttöön liittyvissä asioissa auttaa Hertz Car Sharingin asiakaspalvelu www.hertzcarsharing.fi, carsharing@hertz.fi

Lue lisää:

Hertzin ohje palvelun käyttöön

Palveluhinnasto