Vantaan Kivipaasi

Martinpolku 2 B, 01620 VANTAA

Vantaan Kivipaasi on Vantaan Martinlaakson keskustaan palveluiden välittömään läheisyyteen valmistuva seitsemänkerroksinen kerrostaloyhtiö, johon tulee yhteensä 39 valoisaa ja hyvin suunniteltua asumisoikeusasuntoa.

Martinlaakson kaupunkikeskus on Vantaan merkittävimpiä liike- ja palvelukeskuksia, jossa yksityiset ja julkiset palvelut sekä asuminen ja vapaa-ajanvietto yhdessä juna-aseman kanssa muodostavat monipuolisen kokonaisuuden. Martinlaakson parhaita puolia on sen sijainti hyvin kulkuyhteyksien varrella sekä väljyys ja luonnonläheisyys.

Kivipaasin asunnot ovat hyvin suunniteltuja, kompakteja ja hyvin varusteltuja koteja, jotka tarjoavat vaihtoehdon monenlaiseen elämäntilanteeseen. Pienimmät asunnot ovat neliöitänsä suuremman tuntuisia yksiöitä, joissa on alkovi ja lasitettu parveke. Alakerran kaksiossa ja kolmiossa huoneistokohtainen piha antaa oman tunnelmansa viihtyisään asuntoon. Kaksioissa ja sitä suuremmissa asunnoissa on oma sauna, mutta pihan yhteiskäytössä oleva talosauna vilvoitteluterasseineen on myös valmiina ottamaan vastaan talon asukkaita lämpimään löylyyn.

KAIKKI ASUNNOT ON MYYTY. VOIT SILTI JÄTTÄÄ HAKEMUKSEN, TARJOAMME ASUNTOA HAKIJOILLE NIIDEN VAPAUTUESSA.


Kohteen arvioitu valmistumisaika: Marraskuu 2017

Ota yhteyttä

  • Lisätietoja antaa:
  • Tuija Lehtosaari
  • Puhelin: 040 673 5161
  • Email: tuija.lehtosaari@avainyhtiot.fi

Yhtiön tiedot

Talotyyppi Kerrostalo
Asuntojen lukumäärä 39
Autopaikkojen lukumäärä 18
Lämmitysmuoto Kaukolämpö
Hissi Kyllä

Huoneistotyypit

1H+KT 31,0 m2
2H+KT+S 50,0-55,5 m2
3H+KT+S 61,5 m2