Sipoo Jokilaakso

Uudensillantie 22 & 26, 04130 Sipoo

Sipoon Jokitaival ja Jokivarsi rakennetaan Sipoon luonnonläheisiin maisemiin lähelle Nikkilän palveluita.Noin kilometrin päässä sijaitsevat kattavat peruspalvelut, kuten terveyskeskus, apteekki, pankki, päivittäistavarakauppoja, vanhusten palvelukeskus, kirjasto, suomen- ja ruotsinkieliset koulut sekä liikuntahalleja. Alueelta on hyvät yhteydet pääkaupunkiseudulle, Helsinkiin kulkee noin puolessa tunnissa.
 
Molempien kohteiden huoneistot on suunniteltu raikkaalla ajatuksella siitä, että asuminen voi olla helppoa. Pohjaratkaisuja löytyy jokaiseen tarpeeseen, sillä vaihtoehtoja on avarista yksiöistä viiden huoneen perheasuntoihin. Suomalaiset rakastavat saunomista, ja molemmissa kohteissa sauna löytyykin jokaisesta asunnosta!
 
Näiden asumisoikeuskotien materiaaleissa ja väreissä on otettu huomioon nykyajan trendit.
Tasokkaasti varustelluista asunnoista löytyy laminaattilattia, kaakeloidut kylpyhuoneet, parvekelasitus, sälekaihtimet, keraaminen liesi sekä astianpesukone. Alimman kerroksen asunnoissa on maantasoterassit, muissa asunnoissa on parvekematoilla varustetut lasitetut parvekkeet.
 
Kohteet ovat savuttomia.
 
Tervetuloa Avain Asukkaaksi!

 

Ensimmäinen hakuaika päättyy 10.7.2019.
 

Kohteen arvioitu valmistumisaika: Sipoon Jokivarsi maaliskuu 2020 ja Sipoon Jokitaival toukokuu 2020

Ota yhteyttä

  • Lisätietoja antaa:
  • Avain Asunnot
  • Puhelin: 040 640 4800
  • Email: myynti@avainyhtiot.fi

Tietoja

Asumismuoto ASO
Talotyyppi Luhtitalo
Asuntojen lukumäärä 38