REKRYTOINTI

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, isännöintiin sekä korjausrakentamiseen. Konsernin tavoitteena on rakentaa ja ylläpitää toimivaa, turvallista ja ympäristöystävällistä elinympäristöä sekä kehittää kokonaisvaltaista asumisen ja rakentamisen laatua. Tavoitteenamme on toimia asiakkaidemme parhaaksi avoimesti ja aidossa vuorovaikutuksessa eri sidosryhmien kanssa, sosiaalisia ja taloudellisia vaikutuksia unohtamatta. Avain Yhtiöiden omistuksessa on noin 8 000 asuntoa ja tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 100 M€.

 

Haemme Avain Yhtiöt -konserniin ammattitaitoista

Rakennustöiden valvojaa

Toimintamme kasvaessa haemme rakennustöiden valvojaa pääkonttorillemme Helsingin Kalasatamaan. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn uudisrakennushankkeiden parissa. Tehtäviisi kuuluu uudisrakennushankkeiden työmaavalvonta ja vastaat mm. hankkeiden sopimuksen mukaisuuden ja teknisen laadun valvonnasta, aikataulujen seurannasta sekä työmaakokousten järjestämisestä yhteistyössä oman organisaation asiantuntijoiden kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää lisäksi tiivistä yhteistyötä urakoitsijoiden, asiakkaiden, viranomaisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Odotamme sinulta

tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta (RKM/RI) ja työkokemusta rakennusalalta. Edellytämme rakennusalan laatuvaatimusten sekä toimialan määräysten tuntemusta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen valvontatehtävistä.

Tarjoamme sinulle

vakituisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa ja avoimessa työyhteisössä.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi (cv) palkkatoiveineen 30.11.2018 klo 15 mennessä osoitteeseen ville.maenpaa(at)avainyhtiot.fi. Kirjoita viestin otsikkokenttään "rakennustöiden valvoja".

Lisätietoja tehtävästä antaa Avain Rakennuttaja Oy:n toimitusjohtaja Ville Mäenpää, p. 040 825 1664