Avain Asumisoikeusrahoitus -pilottijakso päättyy

Avain Asumisoikeusrahoituksen pilottijakso päättyy ja uusia hakemuksia ei enää käsitellä. Pilottijakson aikana sisään jätetyt lainahakemukset käsitellään kuitenkin normaalisti loppuun ja Avain Asumisoikeusasunto rahoitetaan lainapäätöksen mukaisesti. Lainapäätös on voimassa 90 päivää (3 kk) sen vahvistamisesta.

Avain Asumisoikeusrahoitus lanseerattiin vuonna 2016 ja asunnon hakijat kokivat sen erinomaiseksi ja nopeaksi vaihtoehdoksi normaalille pankkilainalle. Erityisesti lainan saaminen koko asumisoikeussummalle yhdessä hakemisen helppouden ja nopean lainapäätöksen kanssa olivat asioita, joista rahoitus sai kiitosta lainaa hakeneilta. Avain Asumisoikeusrahoituksen myönsi Santander Consumer Finance Oy. Santander on muuttamassa lainaportaaliaan ja järjestelmämuutoksesta johtuen Avain Asumisoikeusrahoitus jää toistaiseksi katkolle. Avain Asumisoikeus Oy:llä on tarkoitus jatkaa yhteistyötä ja rahoituspalvelun kehittämistä edelleen Santanderin kanssa ja avata palvelu myöhemmin uudelleen.

Avain Asumisoikeusasunnon voi rahoittaa normaalisti muiden pankkien lainoilla. Kysy pankistasi lisätietoa ja hae lainapäätös etukäteen valmiiksi!

Lisätietoa:

Ville Rinkinen, p. 050 336 7100

johtaja, Santander Consumer Finance Oy

Elias Kiviranta, p. 040 577 2784

myynti ja markkinointijohtaja, Avain Yhtiöt