REKRYTOINTI

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, isännöintiin sekä korjausrakentamiseen. Konsernin tavoitteena on rakentaa ja ylläpitää toimivaa, turvallista ja ympäristöystävällistä elinympäristöä sekä kehittää kokonaisvaltaista asumisen ja rakentamisen laatua. Tavoitteenamme on toimia asiakkaidemme parhaaksi avoimesti ja aidossa vuorovaikutuksessa eri sidosryhmien kanssa, sosiaalisia ja taloudellisia vaikutuksia unohtamatta. Avain Yhtiöiden omistuksessa on noin 8 000 asuntoa ja tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 100 M€.

 

Toimintamme edelleen kasvaessa haemme Avain Asuntomyyntiin Lahteen ja Helsinkiin

ASUNTOMYYNNIN MYYNTIKOORDINAATTORIA

Tarjoamme mielenkiintoisen, haasteellisen ja itsenäisen työn asiakaspalvelun ja asuntomyynnin parissa.
 
Avain Asuntomyynnin myyntikoordinaattorina tehtävänäsi on hoitaa Lahden myyntitoimistomme asiakaspalvelua kokonaisvaltaisesti. Tehtäviisi kuuluu mm. puhelinpäivystystä, asiakaspalvelua, sopimusten valmistelua, järjestelmien ylläpitoa sekä myynnin tukitehtäviä nopeissa asiakaspalvelutilanteissa. Olet tärkeä osa myyntitiimiä, jossa vastaat asiakaspalvelusta sekä myynnin tukitoimista myyntitoimistossa yhteistyössä myyjien ja isännöinnin kanssa. Tehtävä on uusi ja työnkuvaa on mahdollista kehittää työn mukana.
 
Tehtävän hoitaminen edellyttää järjestelmällistä työotetta, taitoa reagoida nopeastikin muuttuvissa työtilanteissa, kokemusta asiakaspalvelusta sekä reipasta asennetta myyntityön tukena.
 
OLET ETSIMÄMME HENKILÖ, jos sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus ja halu työskennellä lähellä asiakkaita, arvostamme LVV- tai LKV-tutkintoa. Työotteeltasi olet energinen ja oma-aloitteinen. Olet vuorovaikutteinen ja positiivinen luonteeltasi sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
TARJOAMME SINULLE
 
• vakituisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa ja avoimessa työyhteisössä
• nykyaikaiset työvälineet ja kehittyvän työympäristön
• kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen
 
Lisätietoja tehtävästä antaa
 
Lahti: Ruut Vesenterä, myyntipäällikkö, puh. 040 173 6771
Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi (cv) palkkatoiveineen maanantaihin 18.3.2019 mennessä: ruut.vesentera@avainyhtiot.fi
 
Helsinki: Aune Lauronen, myyntipäällikkö, puh. 040 673 5051
Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi (cv) palkkatoiveineen maanantaihin 25.3.2019 mennessä: aune.lauronen@avainyhtiot.fi