Valitse suosikkisi kahdesta kodista ja voit voittaa 300 euron lahjakortin Giganttiin!

 

Mitä tapahtui kun Avain Asuntojen myyntineuvottelijoille annettiin vapaat kädet kahden asunnon stailaamiseen? Lopputuloksena oli kaksi aivan eri näköistä kotia Espoon Säterin asumisoikeuskohteessa. Jari valitsi omaan asuntoonsa sporttisen modernin ilmeen ja Marjo lähti hakemaan sisustukseensa Hemingway-tyylistä tunnelmaa. Katso lopputulokset alta ja kerro kumman kodin sinä valitsisit! Äänestämällä suosikkiasuntoasi osallistut Gigantin 300 euron lahjakortin arvontaan. Äänestysaika päättyy 20.5.2018 ja voittajaan ollaan yhteydessä sähköpostitse.

 

Marjon stailaama asunto

 

Äänestän Marjon asuntoa

 

Jarin stailaama asunto

 

Äänestän Jarin asuntoa

 

Lue arvonnan säännöt

x

Arvonnan säännöt

  1. Arvonnan järjestäjänä toimii Avain Asumisoikeus Oy, Lautatarhankatu 8, 00580 Helsinki, myöhemmin tässä tekstissä arvonnan järjestäjä.
  2. Arvontaan voi osallistua 19.4-20.5.2018 välisenä aikana äänestämällä kilpailun kahden asunnon välillä omaa suosikkiaan. Kilpailuun eivät voi osallistua henkilöt, jotka työskentelevät kilpailun järjestävässä yrityksessä tai sen sidosryhmissä.
  3. Arvonta suoritetaan arvonnan järjestäjän tiloissa arvonnan järjestäjän toimesta toukokuun 2018 loppuun mennessä. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esim. katkoksista) arvontaan osallistumisen yhteydessä.
  4. Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan Gigantin lahjakortti arvoltaan 300 euroa. Järjestäjä varaa oikeuden suorittaa uusi arvonta, jos voittajaa ei ole tavoitettu kahden (2) viikon kuluessa arvonnan suorittamisesta. Palkintoa ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin tai rahaan. Palkinto toimitetaan voittajalle postitse.
  5. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla.
  6. Arvontaan osallistumiselle ei ole ostopakkoa.
  7. Järjestäjä tallentaa osallistujien sähköpostit. Osallistujien sähköpostitietoja käsitellään arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Järjestäjä ei luovuta osallistujien tietoja kolmannelle osapuolelle eikä käytä niitä suoramarkkinointiin, ellei osallistuja ole osallistumisen yhteydessä antanut siihen suostumusta.
  8. Kilpailuun osallistujilla on arvonnan yhteydessä mahdollisuus tilata uutiskirje. Tilaamalla uutiskirjeen osallistuja antaa luvan sähköpostiviestien lähettämiseen. Uutiskirjeen tilauksen voi peruuttaa jälkikäteen jokaisessa uutiskirjeessä olevien ohjeiden kautta tai olemalla yhteydessä arvonnan järjestäjään. järjestäjään.
  9. Arpajaisverot suorittaa arvonnan järjestäjä.

Lisätietojen osalta pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@avainyhtiot.fi

Sulje säännöt

Haluatko nähdä nämä asunnot livenä tai asua valitsemassasi suosikkiasunnossa?

Tutustu tarkemmin näihin vapaina oleviin asuntoihin ja katso tulevat esittelyajat tai varaa oma sellainen tästä.

 

Uutiskirjeen tilaus

Anna sähköpostisi alla niin lähetämme sinulle tietoa asunnoistamme ja uudiskohteistamme valitsemaltasi alueelta.