Joensuu Niinivaara

Sortavalankatu 2, 80100 Joensuu

 

Asumisoikeuskohde Joensuun Serpentti on valmistumassa loistavalle
paikalle Joensuun Niinivaaran kaupunginosaan Sortavalankadulle.
Kohteessa on kaksi hissikerrostaloa, joista toisessa on neljä ja
toisessa viisi kerrosta. Sijainti on Varaslammen läheisyydessä, mukavasti kävelymatkan päässä Joensuun keskustasta. Matkaa torille on vain pari kilometriä.Pielisenjoen rantamaisemat pyöräily- ja kävelyreitteineen ovat aivan kivenheiton päässä, vaihtelevaarantaviivaa on useita kilometrejä. Keskustan ja Niinivaaran alueen palvelut ovat lähellä ja liikenneyhteydet toimivat hyvin. Rautatieasemalle matkaa on alle kilometri. Suunnitteilla on, että Joensuun Asemanseutu rakentuu lähivuosien aikana uudenlaiseksi liikenteen, palvelujen ja asumisen keskukseksi osana kaupungin kehittämistä.Kohteessa on yhteensä 51 asumisoikeusasuntoa. Asuntoratkaisut soveltuvat monenlaisiin elämäntilanteisiin, sillä tarjolla on kompakteja yksiöitä ja erikokoisia kaksioita sekä useamman makuuhuoneen asuntoja. Pohjaratkaisut ovat nykyaikaiset ja tilaa säästävät, arjentoiminnot huomioon ottaen. Osassa kaksioista ja isommissa asunnoissa on myös oma sauna.
 
B-talon ensimmäisessä kerroksessa on yhteiskäyttöinen viihtyisä saunaosasto, josta voit varata oman saunavuoron. Samassa talossa oleva talopesula ja kuivaushuone palvelevat asukkaiden pyykkihuoltoa. A-talossa on ulkoiluvälinevarasto ja irtainvarastot sijaitsevat B-talossa. Polkupyörille on ulkopihavarasto. Tasokkaasti varustelluista asunnoista löytyy laminaattilattia, sälekaihtimet, keraaminen liesi sekä astianpesukone. Kylpyhuoneet on kaakeloitu tyylikkäästi ja niissä on lasiset suihkuseinät. Asumismukavuutta lisää lasitettu parveke, joka toimii lisähuoneena aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn asti.
 
Kohde on savuton.
 
Asumisoikeuskohde Joensuun Serpentti tarjoaa viihtyisää, helppoa ja huoletonta asumista. Olisiko täällä sinun uusi kotisi? 
 

Myynti on nyt alkanut, kohteeseen on jatkuva haku. Jätä hakemus!

 


Kohteen arvioitu valmistumisaika: Huhtikuu 2020

Ota yhteyttä

  • Lisätietoja antaa:
  • Avain Asunnot / Colliers International Finland
  • Puhelin: 020 130 3003
  • Email: myynti@avainyhtiot.fi

Tietoja

Asumismuoto ASO
Talotyyppi Kerrostalo
Asuntojen lukumäärä 51
Autopaikkojen lukumäärä 40
Lämmitysmuoto Kaukolämpö
Hissi Kyllä

Huoneistotyypit

1H+KT 33-36m²
2H+KT 49m²
2H+KT+S 53-63m²
3H+KT+S 69,5-75m²
4H+KT+S 91m²