Hyvinkää Metsäkalteva

Yli-Jurvankatu 2, 05440 Hyvinkää

Vuonna 2013 Hyvinkääläiset pääsivät nauttimaan asuntomessujen antimista Metsäkaltevan asuinalueella. Tänä päivänä alue on kehittynyt messujen ajoista ja nyt onkin Avain Asuntojen aika tarjota parastaan kahdella kerrostalollisella tyylikkäitä Avain Asumisoikeusasuntoja!

Koulun vieressä sijaitsevista taloista on mukava, helppo ja turvallinen koulumatka, koulupäivän jälkeen talojen välissä oleva suojaisa leikkialue tarjoaa mukavan ympäristön leikkien pohjaksi. Vanhemmat pääsevät nauttimaan nopeista yhteyksistä esim. pääkaupunkiin, junalla matka taittuu tunnissa. Hyvinkäältä käykin moni pääkaupunkiseudulla töissä hyvien kulkuyhteyksien vuoksi, asumisen ollessa kuitenkin pääkaupunkia edullisempaa ja rauhallisempaa.

Huoneistot on suunniteltu raikkaalla ajatuksella siitä, että asuminen voi olla helppoa. Pohjaratkaisuja löytyy tehokkaista kaksioista 2-kerroksisiin tyyliä täynnä oleviin perheasuntoihin. Suomalaiset rakastavat saunomista, joten sauna löytyykin jokaisesta asunnosta! Jokaiselle asunnolle on myös mahdollista varata oma autopaikka.

Alimman kerroksen asunnoissa on maantasoterassit, muissa asunnoissa on parvekematoilla varustetut lasitetut parvekkeet. Tasokkaasti varustelluista asunnoista löytyy laminaattilattia, kaakeloidut kylpyhuoneet, parvekelasitus, sälekaihtimet, keraaminen liesi sekä astianpesukone. Asumisoikeuskotien materiaaleissa ja väreissä on otettu huomioon nykyajan trendit. Asumismukavuutta lisäävät molempien talojen alakerrassa sijaitsevat ulkoiluvälinevarastot, A – talon alakerrassa sijaitseva kerhohuone sekä B -talon alakerrassa sijaitseva pesutupa sekä kuivaushuone. Molempien talojen alakerrassa sijaitsevat asukkaiden huoneistokohtaiset irtainvarastot.

Talojen arvioitu valmistumisaika on 5/2020 aikana. Kohde on savuton.

Kohteeseen on jatkuva haku. Kun teet sopimuksen asunnosta 30.8.2019 mennessä, pääset valitsemaan oman kotisi materiaalit juuri sinulle sopiviksi!

Haluamme juuri Teidät Avain Asukkaaksi!

 

Kohteen arvioitu valmistumisaika: toukokuu 2020

Ota yhteyttä

  • Lisätietoja antaa:
  • Avain Asunnot
  • Puhelin: 040 640 4801
  • Email: myynti.lahti@avainyhtiot.fi

Tietoja

Asumismuoto ASO
Arvioitu rakentamisen aloitus 2019
Kohteen osoite Yli-Jurvankatu 2, 05440 Hyvinkää
Talotyyppi Kerrostalo
Asuntojen lukumäärä 46 asuntoa

Huoneistotyypit

2H+KT+S 42,50-49m2 26 kpl
3H+KT+S 57,5-67,5m2 14 kpl
4H+KT+S 75,5-93,5m2 6 kpl