REKRYTOINTI

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen, isännöintiin sekä korjausrakentamiseen. Konsernin tavoitteena on rakentaa ja ylläpitää toimivaa, turvallista ja ympäristöystävällistä elinympäristöä sekä kehittää kokonaisvaltaista asumisen ja rakentamisen laatua. Tavoitteenamme on toimia asiakkaidemme parhaaksi avoimesti ja aidossa vuorovaikutuksessa eri sidosryhmien kanssa, sosiaalisia ja taloudellisia vaikutuksia unohtamatta. Avain Yhtiöiden omistuksessa on noin 8 000 asuntoa ja tavoitteena on rakennuttaa vuosittain 1 000 uutta asuntoa keskeisille kasvualueille Suomessa. Konsernin vuosittaisten investointien arvo on yli 100 M€.

 

Toimintamme edelleen kasvaessa haemme Avain Asuntomyyntiin Helsingin Kalasatamaan

ASUMISOIKEUKSIEN MYYNTINEUVOTTELIJA

 

Tarjoamme mielenkiintoisen, haasteellisen ja itsenäisen työn molemmissa tehtävissä.

Asumisoikeuksien myyntineuvottelijana tehtävänäsi on auttaa asiakkaitamme löytämään tarpeita vastaava koti asumisoikeusasuntokannastamme Pääkaupunkiseudulta ja Uudeltamaalta. Olet tärkeä osa myyntitiimiä, jossa vastaat omien asiakkaittesi asiakaspalvelusta alusta loppuun saakka.

Tehtävien hoitaminen edellyttää nälkäistä asennetta myyntityöhön sekä tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, isännöinnin, huollon ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Molemmissa tehtävissä palkka koostuu kiinteän kuukausipalkan lisäksi myyntiprovisiosta.
 
OLET ETSIMÄMME HENKILÖ, jos sinulla on tehtävään soveltuva alan koulutus ja halu työskennellä lähellä asiakkaita, arvostamme LVV- tai LKV-tutkintoa. Työotteeltasi olet energinen ja oma-aloitteinen. Olet vuorovaikutteinen ja positiivinen luonteeltasi sekä tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävän suorittamiseksi ajokortti on välttämätön. Molemmat tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
TARJOAMME SINULLE
 
• vakituisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa ja avoimessa työyhteisössä
• nykyaikaiset työvälineet ja kehittyvän työympäristön
• kilpailukykyiset edut sekä mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen
 
Lisätietoja tehtävästä antaa

 

Asumisoikeuksien myyntineuvottelija: Aune Lauronen, myyntipäällikkö, puh. 040 673 5051
 

Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi (cv) palkkatoiveineen maanantaihin 18.3.2019 mennessä: aune.lauronen@avainyhtiot.fi