Äänekosken keskusta

Avain Asumisoikeus suunnittelee Äänekosken keskustaan Rautatienkadulle kaksi asumisoikeuskohdetta, joihin tulee kumpaankin noin 30 asuntoa. Asunnot tullaan varustamaan niin, että ne soveltuvat erinomaisesti myös ikääntyville.

Kohteiden ja asuntojen suunnittelu etenee tällä hetkellä aikataulussa ja tarkoitus on saada kohteet rakenteille ja myyntiin vielä loppuvuoden 2017 aikana. Kevään aikana on järjestetty kaksi asiakastilaisuutta Äänekoskella, jossa asunnoista kiinnostuneet asiakkaat ovat voineen kertoa tarpeistaan ja toiveistaan asuntokokoihin, pohjaratkaisuihin sekä yhteistiloihin liittyen.

Äänekosken kaupunki on avannut asumisoikeuden järjestysnumerohaun ja asunnoista kiinnostuneet voivat hakea itselleen valmiiksi jo järjestysnumeron. Järjestysnumeroa voi hakea Äänekosken kaupungilta.

Asuntoja haetaan Avain Asumisoikeudelta, kun asuntojen suunnittelu on valmistunut ja rakennuslupa sekä rakentamisvalmius saavutettu. Asuntojen haku ja myynti alkaa aikaisintaan syksyllä 2017, tavoitteena on saada kohde liikkeelle ja rakenteille vuoden vaihteeseen mennessä.

Hakuaikataulu kohteeseen julkaistaan myöhemmin


Kohteen arvioitu valmistumisaika: Suunnitteilla

Ota yhteyttä

  • Lisätietoja antaa:
  • Avain Asunnot
  • Puhelin: 040 640 4802
  • Email: myynti@avainyhtiot.fi