Äänekosken Putous ja Virtaus (ASO)

Olisiko aika toteuttaa haave ja muuttaa Äänekosken keskustan palveluiden läheisyyteen moderniin uuteen kotiin? Avain Asumisoikeus rakentaa Äänekosken keskustaan Rautatienkadulle kaksi asumisoikeuskohdetta, joihin tulee yhteensä 77 asuntoa. Talojen suunnittelussa on panostettu yhteisöllisyyteen ja asunnot tullaan varustamaan niin, että ne soveltuvat erinomaisesti myös ikääntyville. Kaikissa huoneistoissa vakiovarusteena mm. keraaminen liesi ja astianpesukone, parvekkeet on lasitettu (pois lukien huoneisto B 41) ja ikkunoissa sälekaihtimet. Talon alakertaan valmistuu kalustettu kerho- / vierashuone, jota asukkaat voivat vuokrata vieraidensa käyttöön tai vaikkapa syntymäpäiväjuhlien järjestämiseen. Kaupat, koulu, kirjasto, uimahalli ym. palvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä ja liikunnanharrastajille ulkoilumaastot ovat kivenheiton päässä.
 
Kohde on savuton ja tupakointi on kielletty myös parvekkeilla. Kiinteistön alueella tupakointi on sallittu ainoastaan merkityllä paikalla.
 

Huoneistoihin on jatkuva haku. Asunnoista kiinnostuneet voivat hakea itselleen  järjestysnumeron ja tämän jälkeen tehdä hakemuksen www.avainasunnot.fi/jata-hakemus. Järjestysnumeroa voi hakea Äänekosken kaupungilta. Myyntimme auttaa myös tässä mielellään, voit soittaa puh. 040 640 4802

 


Kohteen arvioitu valmistumisaika: 30.08.2019

Ota yhteyttä

  • Lisätietoja antaa:
  • Avain Asunnot
  • Puhelin: 040 640 4802
  • Email: myynti.jyvaskyla@avainyhtiot.fi

Asunto Oy Äänekosken Putous

Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrrostalo
Asuntojen lukumäärä 36
Autopaikkojen lukumäärä 35
Lämmitysmuoto kaukolämpö
Hissi Kyllä

Asunto Oy Äänekosken Virtaus

Asumismuoto Asumisoikeus
Talotyyppi Kerrrostalo
Asuntojen lukumäärä 41
Autopaikkojen lukumäärä 34
Lämmitysmuoto kaukolämpö
Hissi Kyllä