Avain Rakennuttaja rekrytoi

Toimintamme kasvaessa haemme kahta projektipäällikköä ja yhtä rakennustöiden valvojaa pääkonttorillemme Helsingin Kalasatamaan.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ (peruskorjaukset)

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn peruskorjausrakentamisen parissa. Tehtäviisi kuuluu peruskorjaushankkeiden johtaminen, ja vastaat mm. hankkeiden suunnittelusta, aikataulutuksesta, rahoituksesta, kilpailutuksesta ja rakentamisvaiheesta yhteistyössä oman organisaation asiantuntijoiden kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää lisäksi tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, viranomaisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ (uudishankkeet)

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn uudisrakennushankkeiden parissa. Tehtäviisi kuuluu uudishankkeiden johtaminen, ja vastaat mm. hankkeiden suunnittelusta, aikataulutuksesta, rahoituksesta, kilpailutuksesta ja rakentamisvaiheesta yhteistyössä oman organisaation asiantuntijoiden kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää lisäksi tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, viranomaisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

RAKENNUSTÖIDEN VALVOJA

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn uudisrakennushankkeiden parissa. Tehtäviisi kuuluu uudisrakennushankkeiden työmaavalvonta, ja vastaat mm. hankkeiden sopimuksen mukaisuuden ja teknisen laadun valvonnasta, aikataulujen seurannasta sekä työmaakokousten järjestämisestä yhteistyössä oman organisaation asiantuntijoiden kanssa. Tehtävän hoitaminen edellyttää lisäksi tiivistä yhteistyötä urakoitsijoiden, asiakkaiden, viranomaisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

ODOTAMME SINULTA

Tehtävään soveltuvaa rakennusalan korkeakoulutusta (DI/RI) ja työkokemusta rakennusalalta. Valvojalta edellytämme lisäksi rakennusalan laatuvaatimusten sekä toimialan määräysten tuntemista. Eduksi katsomme projektipäälliköiden kohdalla aikaisempaa kokemusta rakennuttamistehtävistä ja valvojan osalta aikaisempaa kokemusta valvontatehtävistä.

TARJOAMME SINULLE

Vakituisen, haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän mukavassa ja avoimessa työyhteisössä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi (cv) palkkatoiveineen 31.8.2017 klo 15 mennessä osoitteeseen pasi.honkaniemi@jaakkolehto.fi. Kirjoita otsikkokenttään mitä tehtävää haet.

Lisätietoja tehtävistä antaa Avain Rakennuttaja Oy:n toimitusjohtaja Ville Mäenpää p. 040 825 1664.