Porvoon Maria Jotuninkatu

Maria Jotunin katu 2, 06100 Porvoo

Hornhattula on pientalovaltainen, uusi asuinalue josta on hyvät yhteydet niin omalla autolla kulkevalle kuin julkisilla kulkuneuvoilla liikkuvallekin. Moottoritien liittymään alle kilometrin matka ja bussipysäkille vain noin 200 metriä.

Yhtiön pienkerrostalossa sekä rivitaloissa on yhteensä 44 eri elämäntilanteeseen sopivaa asuntoa, yksiöstä aina viiden huoneen perheasuntoihin. Asunnot ovat laadukkaita ja hyvin varusteltuja, kaikissa huoneistoissa mm. laminaattilattiat, keraaminen liesi ja astianpesukone. Hissillisen pienkerrostalon asunnoissa lasitettu parveke joka antaa tilantuntua ja jatkaa kesää pitkälle syksyyn. Rivitaloasunnoissa on oma piha sekä asunnon toisessa kerroksessa ranskalainen parveke. Asuntojen pintamateriaalit ovat raikkaan ajattomat. Hyvin suunnitelluissa ja huolella rakennetuissa kodeissa arki maistuu!

Porvoon keskustaan on kohteelta matkaa noin kolme kilometriä. Albert Edelfeltin koululle josta löytyy sekä ylä- että ala-aste on alle kahden kilometrin matka, Porvoon ammattiopisto sijaitsee noin kilometrin päässä. Terveyskeskukseen tulee matkaa vain noin kaksi kilometriä. Linja-autot kulkevat ruuhka-aikaan kerran – kaksi tunnissa Porvoon keskustaan, bussipysäkki sijaitsee kävelyetäisyydellä.


Kohteen arvioitu valmistumisaika: toukokuu 2017

Ota yhteyttä

  • Lisätietoja antaa:
  • Ruut Vesenterä
  • Puhelin: 040 173 6771
  • Email: ruut.vesentera@avainyhtiot.fi

Yhtiön tiedot

Talotyyppi Kerrostalo
Asuntojen lukumäärä 44
Autopaikkojen lukumäärä 44
Lämmitysmuoto Kaukolämpö
Hissi Kyllä

Huoneistotyypit

1 h+alk+kt 34,5-37 m2
2 h+kt+s 42-51,5m2
3 h+kt+s 67,5-77 m2
4 h+kt+s 87-93,5m2
5 h+kt+s 95,5-96 m2